banner

CavyBook


Jméno:
Datum narození:
Pohlaví:
Plemeno:
Prodává:

Souhlasím s podmínkami pro odeslání formuláře
Podmínky pro zveřejnění inzerátu
  1. Základní pojmy:
    Inzerent - osoba, která vloží na web cavybook.com svůj inzerát
    Zájemce - osoba, která odešle formulář "Mám zájem o morče"
  2. Účel zpracování osobních údajů:
    Odesláním formuláře souhlasíte s tím, že Vaše osobní údaje, které poskytnete prostřednictvím tohoto formuláře, budou zpracovávány za účelem kontaktování Vás ohledně Vašeho zájmu o morče (budou odeslány inzerentovi na jeho e-mail).
  3. Cena a platební podmínky:
    Veškerý platební styk se realizuje mimo stránky cavybook.com a tato stránka nenese žádnou zodpovědnost za probíhající ani proběhlý obchod. Stránky slouží pouze k vystavení inzerátu a odeslání kontaktu inzerentovi. Před odesláním zálohy, či celé částky si ověřte, zdali je inzerent skutečná osoba a že vlastní nabízené zvíře.
  4. Odpovědnost za prodej:
    Inzerenti a jejich zájemci jsou sami odpovědni za následné uzavření smlouvy o prodeji morčete. Web cavybook.com nenese žádnou odpovědnost za jakékoli problémy nebo spory, které mohou vzniknout v důsledku tohoto obchodu. Vystavení inzerátu, e-mailovou komunikaci se zájemci, ani jinou činnost probíhající v inzerci cavybook.com nelze považovat za uzavření jakékoli smlouvy.
  5. Způsob zpracování osobních údajů:
    Odesláním formuláře souhlasíte s tím, že Vaše osobní údaje budou zpracovávány prostřednictvím e-mailové komunikace, která bude probíhat mezi Vámi a inzerentem.
  6. Uchovávání osobních údajů:
    Odesláním formuláře berete na vědomí, že Vaše osobní údaje nebudou ukládány na webových stránkách a budou použity výhradně pro účely komunikace ohledně Vašeho zájmu o morče.
  7. Ochrana osobních údajů:
    Vlastník inzerátu se vložením inzerátu zavazuje chránit Vaše osobní údaje a nedávat je k dispozici třetím stranám bez Vašeho výslovného souhlasu. Stejně tak zájemce je povinen chránit osobní údaje inzerenta a nedávat je k dispozici třetím stranám bez jeho výslovného souhlasu. Inzerent i zájemce jsou povinni dodržovat zákon o GDPR.
  8. Ostatní ustanovení:
    Web cavybook.com nezodpovídá za obsah inzerce ani za obsah vkládaný jednotlivými uživateli a nenese za ně žádnou zodpovědnost. Odesláním formuláře souhlasíte s tím, že jste se seznámil(a) s celým obsahem podmínek a souhlasíte s nimi.